De bästa produkterna för manlig erektion

Efter cirka 35 år börjar den manliga styrkan gradvis försvagas. Detta är direkt relaterat till en minskning av mängden testosteron i kroppen. En minskning av hormonnivåerna kan påverkas negativt av dåliga vanor, en stillasittande livsstil, oregelbundet sex och dålig kost.

Men det finns erektionsprodukter som ökar den sexuella kraften hos män.

Vikten av rätt kost

Rätt näring för en man som vill öka styrkan

Få människor vet att skräpmat kan orsaka svag manlig styrka, såväl som sjukdomar i genitourinary systemet.

Oftast äter män felaktigt och i hast: snabbmat, kolsyrade drycker, alkohol, bearbetade livsmedel etc.

Och en ohälsosam kost för män påverkar direkt funktionen av mag-tarmkanalen - kolesterol ackumuleras och ämnesomsättningen försämras.

Detta leder till störningar i det kardiovaskulära systemets funktion, stagnation uppträder på grund av ackumulering av kolesterolämnen, vilket leder till utveckling av genitourinära sjukdomar, minskad libido och styrka.

För normal funktion av reproduktionssystemet bör den manliga kroppen inte svälta. En konstant känsla av hunger leder till funktionella störningar. För att en penis ska stå kvar behöver du en diet med ett visst system, där kroppen alltid har tillräckligt med energi och styrka.

Under fasta börjar kroppen att bevara styrka och förlora effektivitet. Samtidigt frigörs stresshormoner som direkt påverkar kärl-, nerv- och reproduktionssystemets funktion. Sexuella problem uppstår.

Viktig!Rätt näring för en person ersätter inte att ta mediciner.

Hälsosam mat som ökar erektionen hos män

Hälsosamma produkter som ökar erektionen är ett förebyggande av patologier, inte en behandling.

Hälsosam mat kan bara hjälpa en man om minskningen av manlig styrka beror på skräpmat.

Och om erektil dysfunktion är förknippad med patologiska sjukdomar, är samråd med en kvalificerad läkare nödvändigt.

Därför bör du inte fördröja att besöka en specialist om du har regelbundna sexuella störningar, så att det inte uppstår några komplikationer.


Erektionens beroende av näring

När män går till läkaren med problem med försvagad sexuell aktivitet är det första läkaren ordinerar näringsjusteringar.

Först och främst elimineras alla skadliga livsmedel från kosten, och hälsosamma, som är ett naturligt afrodisiakum, ordineras i gengäld. Detta är ett ämne som ökar styrkan så att det håller hela natten.

En balanserad sallad i kosten för en frisk man

Kosten och maten som konsumeras påverkar direkt reproduktionssystemets funktion. Forskare tror att livsmedel som är hälsosamma för kroppens kärlsystem också är fördelaktiga för sexuell styrka hos män.

Kosten ska vara varierad och balanserad.

Den manliga kroppen kan dra de nödvändiga ämnena från mat för att bibehålla muskelmassa, minska risken för genitourinära sjukdomar och förbättra sexuell aktivitet.

Du behöver äta mer rika vitamininnehållande ingredienser för att få din penis att bli upprätt, och du behöver även makro- och mikroelement.

De viktigaste vitaminerna för den manliga kroppen är A, E och grupp B. De kan direkt påverka reproduktionssystemet, förbättra sammansättningen av spermier, öka sexuell lust, erektil funktion och styrka.

Vad äter du för att få din penis att stå? Kosten bör innehålla mer mat som aktiverar arbetet med manliga könshormoner - testosteron. För att skapa en hälsosam meny behöver du inte kontakta en nutritionist; det räcker för att ta reda på vilka livsmedel som ökar erektionen och vilka som sänker den.

Hälsosam mat för erektion

Alla erektionsförbättrande produkter kan delas in i flera kategorier:

 • kött, fisk och skaldjur;
 • mjölk;
 • frukt, grönsaker, örter;
 • ägg;
 • nötter;
 • sötsaker.

Kött, fisk och skaldjur

Proteinmat som är nödvändigt för hälsosam styrka

Proteinmat är den hälsosammaste maten för den manliga kroppen.

Det stimulerar produktionen av stora mängder testosteron, förbättrar spermiesammansättningen, ökar sexuell lust och erektil funktion.

Du bör dock inte överanvända kött, för mycket av det kan ha motsatt effekt.

Det nyttigaste köttet är magert, diet. Dessa typer inkluderar:

 • viltkött;
 • kanin;
 • Kalkon;
 • kyckling;
 • kalvkött.

Dessa är de bästa sorterna av kött som mättar kroppen med proteiner, utan att täppa till det med skadliga fetter och kolesterol. Ytterfiletskött är lättsmält.

De mest användbara typerna av fisk är flundra, makrill och tonfisk. Vad ska du äta för att stå upp, skaldjur? Dessa är bläckfisk, räkor, musslor och ostron. Förutom en stor mängd hälsosamt protein innehåller skaldjur fosfor och mättade syror, som är nödvändiga för hälsosam styrka.

Mejeri

Mejeriprodukter kan hjälpa till att öka manlig styrka

Mjölk- och mjölksyraprodukter, som förbättrar erektionen, är nyckeln till hälsan hos den manliga kroppen.

Mjölkprotein är en komponent som är ett utmärkt byggmaterial, det innehåller en stor mängd aminosyror, såväl som galaktos och mjölksocker.

Män måste konsumera mjölk dagligen. Mejeriprodukter som bör konsumeras är mjölk, kefir, yoghurt, keso och gräddfil.

Resten av mjölken har liten nytta, vilket är förknippat med dess värmebehandling, till exempel yoghurt, smör, desserter och andra.


Frukt, grönsaker och grönt

Att äta grönsaker, frukt och grönt har en positiv effekt på människokroppen. De innehåller en enorm mängd vitaminer och mineraler, som inte bara förbättrar den sexuella aktiviteten och gör penisen upprätt, utan också stärker immunförsvaret.

Frukt, grönsaker och örter är nyckeln till god potens

Gröna som är bra för erektion inkluderar persilja, sallad, selleri, dragon, koriander, mynta och basilika. De innehåller naturliga afrodisiaka som ökar styrkan och erektil funktion.

Hälsosamma grönsaker inkluderar morötter och kål.

Morötter innehåller en stor mängd nyttigt vitamin A - karoten, vilket har en positiv effekt på reproduktionsfunktionen.

Kål är den bästa grönsaken, som liksom mjölk kan ta bort det kvinnliga hormonet östrogen från kroppen och öka mängden testosteron i blodet.

Lök och vitlök är också mycket nödvändigt. De bör finnas i den dagliga kosten för en frisk man. Vitlök innehåller kortisoler - komponenter som ger en boost av energi och styrka till män. De hjälper till att förbättra spermiers rörlighet, vilket ökar förmågan att befrukta ägg.

Den bästa fruktmaten för att förbättra erektionen är röda druvor, avokado och granatäpple. Röda druvor stimulerar testosteronsyntesen och förbättrar spermiekvaliteten. Det förbättrar också blodcirkulationen, vilket direkt påverkar styrkan.

Män som vill stärka sin erektion bör äta avokado.

Det är fördelaktigt för män att dricka rött vin i små mängder på natten. Du kan äta 5-10 druvor om dagen eller dricka 1 glas vin.

Avokado är en exotisk frukt som är rik på vitaminer och fetter.

De senare kan rensa alla blodkärl från kolesterol, vilket minskar risken för trängsel, samt ökar sexuell aktivitet.

Granatäpple – innehåller komponenter som kan normalisera blodtrycket och öka blodflödet i bäckenorganen.

Du kan också dricka granatäpplejuice, som stimulerar styrkan så att penis kan stå bra.
Ägg

De bästa äggen är kyckling och vaktel. De bör finnas i en mans diet varje dag. Dessutom råder nutritionister från delstaten Connecticut att äta tre kycklingägg om dagen. Detta anses vara normen och kommer inte att skada kroppen genom ackumulering av kolesterol, vilket stör hjärtats funktion.

Tvärtom är proteinerna i ägg de bästa byggmaterialen som förbättrar erektil funktion, spermiekoncentration och sammansättning.

De innehåller en stor mängd vitamin A, E och B6, som har en positiv effekt på reproduktionssystemets funktion. Ägg innehåller också mycket essentiella aminosyror och lättsmälta ämnen.

Nötter förbättrar funktionen hos det manliga genitourinary systemet

Nötter

Mångfalden av nötter i naturen kommer inte bara att förbättra funktionen hos det genitourinära systemet, utan också diversifiera din kost.

Det rekommenderas att äta valnötter, mandel, hasselnötter, hasselnötter, jordnötter och pistagenötter.

De innehåller en stor mängd hälsosamt vegetabiliskt protein och vitamin E, som är ansvarigt för kroppens reproduktiva funktioner och ökande manlig aktivitet.

Det finns också mycket av det i solrosfrön och vegetabiliska oljor, så du kan också äta dem för att få din penis att stå upp bra.

Sötsaker

En intressant egenskap hos sötsaker är deras effekt på sexuell aktivitet. De kan ge näring åt kroppen med rätt mängd energi och styrka. De mest användbara söta livsmedel för erektion:

 • honung;
 • kakao;
 • choklad med en kakaohalt på minst 70 %;
 • torkade frukter.

Honung är en naturlig biodlingsprodukt. Hela världen känner till dess helande egenskaper. Den innehåller bor och kväveoxid - komponenter som har en positiv effekt på blodflödet i reproduktionssystemets organ. Därför påverkar de direkt sexuell aktivitet - en ström av blod förbättrar erektil funktion.

Honung och torkad frukt är godis som ökar en mans sexuella aktivitet

Notera!Män behöver äta 2-3 teskedar honung dagligen.

Honung har ett antal kontraindikationer för användning. Detta är ett starkt allergen, så innan du konsumerar det måste du se till att det inte finns någon allergisk reaktion.

Skadliga livsmedel för erektion

Det finns skadliga produkter för erektion, de sänker mängden testosteron i blodet, vilket minskar manlig makt. Topp 10 mest ohälsosamma livsmedel:

 1. Öl leder till hormonobalans. Kvinnliga hormoner dominerar över manliga hormoner, styrkan minskar.
 2. Snabbmat – på grund av innehållet av transgena fetter orsakar det också hormonell obalans och dominans av östrogen.
 3. Snabbmat bör uteslutas från en mans diet
 4. Kaffe är en annan källa till stora mängder östrogen.
 5. Bakverk - innehållande jäst, socker och vissa syror stör hälsosam erektion.
 6. Rökta produkter innehåller rökämnen som kan orsaka allvarliga patologier i det genitourinära systemet.
 7. Godis – överskott av socker leder till impotens.
 8. Salt - natrium i sitt innehåll minskar testosteronsyntesen.
 9. Soja – innehåller fytoöstrogener, vilket leder till hormonobalans.
 10. Ris är rikt på kolhydrater och stör styrkan.
 11. Potatis innehåller en stor mängd stärkelse, vilket negativt påverkar erektionen.

Låt oss sammanfatta det

En hälsosam kost stärker inte bara människokroppen utan mättar den med viktiga vitaminer och mineraler. Det är särskilt viktigt för män att upprätthålla en hälsosam kost för normal funktion av det genitourinära systemet.

För att förbättra erektilfunktionen måste du äta hälsosam mat, och det är tillrådligt att undvika skadliga sådana.