Erfarenhet av användning Erogan

Upplevelsen av att använda Erogan kapslar delas av Petru, Craiova, Rumänien.

Jag började ha ett aktivt sexliv vid 16 års ålder och i ett och ett halvt decennium visste jag inga problem. Den första alarmklockan lät på natten efter att jag firade min 30-årsdag. Trots alla ansträngningar från min dåvarande vän hände ingenting . . .

Första sexmisslyckandet

Läsargranskning som förbättrade erektionen med Erogan-kapslar

Jag ansåg att misslyckandet var resultatet av övermatning och efter en dags vila försökte jag igen. Allt gick bra. Från och med den dagen fortsatte det - varannan gång. Ett datum går bra, ett annat - även om det på en vecka - till och med korsar det från kalendern. Förmodligen har en psykologisk attityd uppstått. Känslan av att ett annat misslyckande är oundvikligt är smärtsamt!

Jag uppmanades att sluta dricka och röka, få behandling av en psykoterapeut och till och med gå med på operation. Jag vägrade.

Vid 40 års ålder hade situationen blivit kritisk. Erektioner började verka extremt oförutsägbara, bara sällan, vilket ledde till att jag till och med slutade bekanta mig med kvinnor. Att spendera resten av ditt liv ensam är en dålig idé. Så jag började leta efter sätt att sparsamt lösa problemet.

Hitta en lösning

En sak kan sägas om användningen av en mängd olika syntetiska läkemedel som jag har köpt under ett antal år: de är antingen inaktiva eller agerar på kort tid. En systemlösning behövdes.

Inte omedelbart och inte snabbt valde jag phytocomplex Erogan. Annonsen lovade ett snabbt botemedel mot styrkan, men med min sorgliga upplevelse förväntade jag mig inte ett omedelbart resultat. Läkaren jag rådfrågade om hur man använder Erogan-kapslar föreslog att man börja med laddningsdoser. Jag lider inte av allergier, men zink med min livsstil var tydligt bristfällig.

Erfarenhet av långvarig användning av Erogan-kapslar

Erogan kapslar i blåsor

I en månad har jag druckit Erogan en kapsel var sjätte timme. En märkbar förbättring av erektionen inträffade omedelbart, men detta är inte ett tillräckligt resultat, sa läkaren. I mitt fall tar det minst två månader att ta örtpreparat för att uppnå en bestående effekt.

Efter den första månaden bytte jag till två Erogan-kapslar om dagen. Vid den tiden hade mitt tillstånd märkbart förbättrats: den eviga morgonmelankolin försvann, en mening i livet uppstod, ett gott humör behövde inte längre dricka varje kväll. Det är sant att han fortsatte att röka, som förut - ett paket om dagen.

I slutet av den andra månaden började erotiska drömmar ta över mig, vilket inte hade hänt på trettio år. Läkaren sa att ytterligare behandling kräver sexuell övning. Då vågade jag och frågade henne på ett datum.

Bättre än förväntat!

Så här gjorde användningen av en avancerad örtmedicin mig lycklig. Vi har varit tillsammans i flera år. Jag fortsätter att ta Erogan kapslar som en förebyggande åtgärd. Min fru kräver att jag slutar röka. Jag är säker på hur effektiva de livräddande kapslarna är. De sviker mig inte! Vi har fullständig ordning med sex! Tack för att du läste min recension!