Recensioner om Erogan

 • Johan
  Det var först när jag började ta Erogan-kapslar att jag lärde mig hur ett normalt, lugnt och glatt familjeliv är. Tack vare örtberedningen känner jag mig bra och kan tillfredsställa alla min frus behov. Men jag är snart 60!
  Erogan
 • Olof
  Jag började ta Erogan för att minska intervallen mellan samlag. De säger att endast i ungdomar kan man utföra flera bedrifter per natt. Så: med hjälp av mirakelkapslar kan jag också vara i fyrtioårsåldern som i min ungdom! Min fru avslöjade denna hemlighet för sina anställda, jag har redan delat webbadressen mer än en gång!
  Erogan
 • Johan
  Jag är ungefär fyrtio, jag har levt i mer än tjugo år av principen "för mycket sex händer inte". För att undvika felaktigheter tar jag Erogan när jag kommer ihåg det. Det vill säga inte varje dag. Men det hjälper bra! Mina kamrater har klagat på vad länge, men jag, tack vare kapslarna, är okej. Jag tror att fortsätta ta drogen under lång tid.
  Erogan
 • Per
  Jag har diabetes typ 2, vilket är dåligt för styrkan. Jag köper Erogan från en auktoriserad distributör, jag accepterar det enligt instruktionerna. Det fungerar bra: erektion är säker, utlösning är inte längre för tidigt. Jag rekommenderar kapslar till alla som har problem med styrkan.
  Erogan
 • Kristina
  Jag tar Erogan kapslar på min fru insisterande. Sex har blivit vanligare och längre. Förnimmelserna intensifierades. Läkemedlets effektivitet är utan tvivel. Och om du anser att växtextrakt i produktens sammansättning förhindrar utvecklingen av prostatasjukdomar, har dessa kapslar inget pris alls!
  Erogan
Användarbetyg Erogan
5
11