Ökad styrka hemma folkrättsmedel

Obeveklig statistik citerar följande fakta: en tredjedel av männen efter 50 års ålder upplever problem med potensen. Det finns en åsikt att för att få verkliga sjuklighetssiffror måste du multiplicera de officiella siffrorna med 10 . . . Och i 80% av fallen finns måttliga och svåra former av patologi i sjuklighetsstrukturen. Trist, inte sant?

Lathet, rädsla för läkare, brist på tid, förhalning - vilka faktorer leder till sådana konsekvenser? Eller den låga effektiviteten hos läkemedel? Traditionell medicin har alltid varit relevant och det är osannolikt att efterfrågan på effektiva metoder kommer att minska. Överväg populära alternativa mediciner för att öka styrkan hemma.

De bästa folkmedicinerna att använda hemma

Förekomsten av hem- eller folkmetoder för att öka styrkan förklaras också av det faktum att de inte kommer med instruktioner med en enorm lista över biverkningar. Och de ger trevliga bonusar i form av god immunitet och allmän läkning av kroppen.

 • Honung och nötter. Dessa produkter är ett lager av användbara ämnen: vitaminer, mikroelement, makronäringsämnen, essentiella fetter och aminosyror, enzymer och mycket mer bra. Resultatet visas på grund av den direkta effekten på produktionen av testosteron, och indirekt - tillståndet i det kardiovaskulära systemet förbättras. För att förbereda blandningen måste du ta färska produkter. En lika stor mängd pinjenötter, valnötter och honung blandas. Det är bättre att förvara produkten i kylskåpet. Ät en matsked om dagen.
 • valnötter och honung för att öka styrkan
 • Gräs libbsticka. Innehåller sådana aktiva substanser som furokoumariner, organiska syror, eteriska oljor. Medel baserade på libbsticka förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen, normaliserar det psyko-emotionella tillståndet och bidrar till produktionen av könshormoner. Den används som krydda för rätter, tillsätter den i torkad form. Ett avkok görs också från roten av denna ört. En tesked krossad rot tas i ett glas vatten, kokas i 10 minuter. Drick en msk. sked 3 gånger om dagen.
 • ört libbsticka för styrka
 • Timjan eller Bogorodskaya gräs, eller timjan. Innehåller eteriska oljor och flavonoider, spårämnen, inklusive zink. Och det är en del av testosteronmolekylen. Plus, på grund av den antiinflammatoriska effekten, används timjan i den komplexa behandlingen av prostataadenom, cystit, prostatit. Bogorodskaya gräs bryggs med kokande vatten: 100g. råvaror i ett glas vatten. Drick hela dagen som te.
 • avkok av timjan för att öka styrkan

  Uppmärksamhet!Timjan har ett antal kontraindikationer för att ta - magsår, njur- och leversjukdom, förmaksflimmer.

 • Brännässla för att öka styrkan. Den har komponenter som quercetin, sitosterol, fenolkarboxylsyror, karotenoider, vitaminer gr. B, K, C, E, kumariner. Denna brinnande ört ökar den sexuella lusten, behandlar inflammation i det urogenitala området. Tonic och stimulerande för ämnesomsättningen. En infusion bereds från växtens rötter: för en matsked finhackade nässelrötter - en halv liter vodka. Insistera i 3 veckor och drick 20 droppar en gång om dagen.
 • nässlor för styrkan
 • Ginseng. Klassiker av genren. Innehåller saponinglykosider, mineraler och vitaminer i stora mängder (ca 20%). Ginsenosider ökar produktionen av kväveoxid och leder till penisförstoring. Stimulerar blodcirkulationen, förbättrar libido, förbättrar spermiekvaliteten. Det är ett utmärkt immunstimulerande och antidepressivt medel. Ta 1 matsked krossade rötter, tillsätt 350g. honung, lämna i 14 dagar, konsumera på morgonen, eftermiddagen och kvällen.
 • ginsengrot för potens
 • "Glögg" för styrka: blanda 100g. russin, samma mängd katrinplommon och torkade aprikoser; tillsätt en matsked socker. Häll rött vin i torkad frukt och tillsätt kryddor - kryddnejlika, kanel, kardemumma. Värm på låg värme i cirka en timme. Drick på kvällen före middagen.

Viktig!Alla recept för att öka styrkan, även traditionell medicin, har vissa kontraindikationer, så du måste konsultera en läkare innan du använder! Självmedicinering kan vara farligt!

Värt att komma ihåg

Det är viktigt att objektivt bedöma den nuvarande situationen med hälsa. Det finns ingen anledning att trösta sig med hopp om att komplexa och svåra former av erektil dysfunktion kan botas med växtbaserade preparat. De är ganska effektiva i de inledande stadierna. Och i de senare kommer de bara att radera den kliniska bilden av sjukdomen och göra det svårt att diagnostisera.

läkare och potensförbättring

Glöm inte följande punkter:

 1. Att ge upp dåliga vanor (rökning, alkohol) hjälper kroppen att återhämta sig snabbt.
 2. Att minska nervspänningen kommer att ha en positiv effekt på libido.
 3. Fysisk aktivitet och rätt näring kommer att förbättra tillståndet för det kardiovaskulära systemet.
 4. Förebyggande och snabb behandling av sjukdomar, inklusive sexuellt överförbara sjukdomar, kommer att öka chanserna för långvarig sexuell aktivitet.

Vägen kommer att bemästras av gående

Den här artikeln om att öka styrkan hemma med folkläkemedel tillhandahålls endast i informationssyfte. Alla medicinska manipulationer och aktiviteter bör samordnas med läkaren. Ta hand om din hälsa!