Hur och hur man behandlar försvagad potens hos en man hemma (läkemedel och droger)

Potensbehandling kan ibland behövas inte bara för en äldre man, utan också för en ung man. Inte alltid vi talar om fullständig impotens: ofta menar vi partiell erektil dysfunktion, det vill säga det finns en försvagning av erektionen, vilket leder till oförmågan att genomföra ett kvalitetssamlag. I materialet kommer vi att beröra frågan om hur man botar trög potens hos män med hem- och folkmetoder.

Öka styrkan med hjälp av sport och folkmedicin

Medicin eller mat afrodisiaka

Man tror att de mest effektiva är mediciner. Men det bör komma ihåg att de endast bör användas under överinseende av en läkare. Dessa är så välkända läkemedel som PDE-5-hämmare som tillverkas i USA och Tyskland och liknande potensstimulerande medel. Vissa av dem har en terapeutisk effekt, resten används antingen en gång eller ingår i den terapeutiska regimen.

Men vanlig mat kan hjälpa i oöppnade fall. Snarare en anpassad kost i tid. Vilken mat ska en man äta för att förbättra hälsan, och därmed styrkan, samt öka libido? Hur behandlar man svag potens med rätt mat? En sådan lista finns och har motiverat sig i många fall:

 • Nötter (särskilt med honung).
 • Vitlök.
 • Vinbär.
 • Pumpafrön.
 • Sparris.
 • Bananer.
 • Selleri.
 • Koriander.
 • Ingefära.
 • Kryddor av naturligt ursprung.

I allmänhet anses livsmedel som innehåller selen och zink vara afrodisiaka. Dessa spårämnen och aminosyror som är användbara för manlig kraft är också rikliga i färsk fisk och skaldjur. Det är bättre att ersätta fett kött med dem, och stekt potatis och mjölprodukter kommer att lämna bordet till förmån för bovete eller havregryn. För att öka styrkan bör du inkludera ett överflöd av frukt och grönsaker i din kost, och istället för kaffe, njuta av färsk juice och grönt te. Först och främst beror förmågan att vara effektiv i sängen eller ligga ner, ångra den påtvingade impotensen, på mannen och hans ansvar för sin egen kropp.

För att öka styrkan måste en man anpassa sin kost

Sport - manlig makt

Potensen, vars behandling är möjlig med många metoder, stärks, inklusive med hjälp av speciella fysiska övningar. Den ökända programledaren insisterar ofta på detta faktum i sina populära program om mäns hälsa. Så, otillräcklig potens hos män behandlas med följande övningar:

 • Knäböj. Det finns två sätt på vilka du perfekt kan behandla en svag potens. För det första hjälper stimulering av anusmuskeln. För att göra detta, spänn muskeln medan du sitter på hälarna eller i en stol med rak rygg och lätt böjt huvud. Ansikte, händer och andra delar av kroppen ska vara avslappnade. Spänningsperioderna bör vara mellan 1 och 3 sekunder. Själva övningen varar i 10 minuter. För det andra kan följande metod också hjälpa till att behandla potensproblem, men man bör komma ihåg att män över 50 använder träningen med försiktighet. I den här varianten bör du sitta långsamt på huk, från startpositionen, stå på lätt isär ben, samtidigt anstränga analmuskeln och samtidigt återgå till föregående position, slappna av.
 • Gående. Hjälper till att återställa manlig potens lång promenad. Endast steget ska vara snabbt, med hastigheten 5 km på 50 minuter. Denna metod är placerad för att behandla en minskning av styrkan genom att förbättra blodcirkulationen i inguinalområdet. Att gå på plats är också välkommet - det så kallade paradsteget. Denna övning innebär att du lyfter dina knän högt.
 • Springa. För att en mans styrka ska behaga honom och hans partner, är en liknande behandlingsmetod också lämplig. Du måste fly från autobahns och företag, helst - i en park eller skog. Hastighetsrekord behövs inte här - långsam löpning rekommenderas.

Övningar kan varieras: du kan klämma ihop anusmusklerna från en liggande position, varva gång med bensvängningar och springa medan du står still.

Att stärka manlig styrka underlättas av speciella fysiska övningar, såsom knäböj.

Naturen till undsättning

Sedan urminnes tider har det funnits folkrecept för behandling av många åkommor, inklusive för behandling av potens. Många av dem nämns ofta i det populära och användbara hälsoprogrammet. Folkläkemedel överförs från mun till mun, och några av dem presenteras i detta material:

 • Ingefära. Den magiska roten kan bota många sjukdomar. Det fungerar som en allmän tonic och är särskilt bra för erektil dysfunktion. Ingefära kan läggas till te, rätter som smaksättare, göra tinkturer och avkok och ta ett bad med det.
 • Ginseng. Detta är den mest kända komponenten i manlig alkoholtinktur. För detta infunderas 2 cm av roten med alkohol under en dag. Endast 50 g per dag - och sexuell impotens kommer att tas bort som för hand.
 • Ekbark. Den plågas i vattenbad och används som läkande avkok.
 • Aloe. Du kan behandla försvagad styrka med en balsam av aloe, rött vin och honung. Blandningen placeras på en mörk plats i 7 dagar. Sedan, efter att ha silat, dricker de en tesked tre gånger om dagen under en period på ungefär en månad.
 • Dubrovnik gräs. Denna komponent i mängden tre msk. l. du måste hälla kokande vatten över det och efter 40 minuters infusion applicera fyra gånger om dagen. Ta medlet inte mer än 4 msk. l. genast. Kursen är en halv månad.
 • Luft. Ett glas kokt vatten kräver bara 20 g bläckfisk. Efter en åtta timmars infusion på en mörk plats, ta 2 msk. l. tre gånger om dagen före måltid. Dessutom kan växtens rot ibland tuggas.
 • Nässla. Denna envisa ört används inte bara för att behandla olika sjukdomar, men i fallet när en man är slö i sängen kan den också hjälpa. Nässla är en utmärkt sallad om du lägger till ett kokt ägg och lökfjädrar till den, samt en sorts efterrätt som innehåller druvvin, nässelfrö och honung. Läkemedlet tas regelbundet före måltider, och svag styrka - eftersom det aldrig hände, kommer mannen att vara alert och stark.
 • Ört tinkturer. Förutom dessa örter, för behandling av tröga erektioner hos män, avkok av hagtornsblommor, St. Örtbehandling ger inte ett snabbt, men bestående resultat.
Att lägga till ingefära i kosten kommer att hjälpa en man med erektil dysfunktion

För behandling av försvagad styrka används mumie, som löses i varmt vatten (2 g av ämnet per 10 matskedar vatten). Ta en matsked före måltider i ett decennium.

Vatten är också ett naturligt element, respektive, om det används på rätt sätt, kan det ge en helande effekt. Till exempel, vid behandling av svag styrka, används kontrastbad (sittande i 15 sekunder i varmt och kallt vatten, tallkottbad, kamomill- och lagerinfusioner läggs till typsnittet).

Det är viktigt att komma ihåg att folkrecept inte alltid är säkra och kan orsaka negativa konsekvenser för en man, så en preliminär konsultation med en läkare krävs.

Allmänna tips

Potensen kan försvagas om en man leder en dålig, irrationell livsstil. Därför, innan man tar hand om hur man behandlar en trög erektion, bör en man tänka på vad som ledde till den beklagliga situationen. Självklart bör du först och främst ge upp dåliga vanor och skräp, tung mat, röra dig mer och få tillräckligt med sömn - minst 7-8 timmar om dagen. Det är nödvändigt att minimera konsekvenserna av fysisk inaktivitet genom att börja röra sig aktivt, gå ner i vikt. Detta är lätt att göra genom att helt enkelt avstå från hissar och bilar. Naturligtvis, för att bota en försvagad styrka, måste en man eliminera stress från sitt liv.

Det finns många behandlingsmetoder, och det är bäst att närma sig lösningen av problemet på ett komplext sätt, då kommer mannen att förbli ung, frisk och full av styrka under lång tid.