Användningsinstruktioner Erogan

Erogan växtbaserade och mineralkomplex produceras i form av ett granulärt ämne som innehåller en homogeniserad blandning av komponenter av naturligt ursprung. Bruna gelatinkapslar innehåller 500 mg granulat. Kapslarna är förpackade i förseglade folieklädda blåsor med en tvåfärgad läkemedelslogotyp. Blisterkapacitet - 10 kapslar.

Varje förpackning innehåller två blister med 10 kapslar och en tryckt instruktion för användning av Erogan-kapslar. Kartongens kanter är försedda med bilder och inskriptioner som förklarar hur man använder drogen. Erogan som distribueras i Sverige kan ha inskriptioner på statliga och engelska språk.

Akta dig för förfalskningar! Avvikelsen mellan den givna beskrivningen och produktens externa design indikerar förfalskning av produkten!

Indikationer och kontraindikationer

Inflammerade manliga organ hjälper Erogan kapslar dem

Indikationer för användning av Erogan-kapslar:

  • kränkningar av styrkan i vilken grad som helst, oavsett etiologi och patogenes;
  • svår erektil dysfunktion;
  • fördröjd utlösning;
  • diagnostiserad hormonell obalans;
  • anorgasmia;
  • åldersrelaterad minskning av libido;
  • psykologiska problem som förhindrar fullständigt samlag.

En relativ kontraindikation är artär hypertension av grad 3.

Behandlingsförlopp

Den nominella behandlingstiden för örtmineralkomplexet Erogan är 10 dagar. I vissa fall kräver kursen en förlängning på tre veckor till tre månader.

För att uppnå ett stabilt långvarigt resultat rekommenderas det, efter avslutad huvudfas av behandlingen av sexuella dysfunktioner, att byta till en profylaktisk dos av läkemedlet - en kapsel varannan dag (patientens ålder upp till 47-50 år ), eller en kapsel dagligen (ålder över 50 år). Snabb potensbehandling med Erogan kapslar är verklighet!

Instruktioner

Användning av Erogan kapslar rekommenderas för vuxna män. Startdosen är en kapsel per dag. Erogan ska tas omedelbart efter måltider på morgonen. Vidare rekommenderas att du byter till att ta kapslar två gånger om dagen.

Betydande kränkningar av styrka och övervikt kan kräva en ökning av dosen av läkemedlet. När du tar tre eller fyra kapslar om dagen, försök hålla dig till samma medicineringstid.

Det rekommenderas inte att dricka mer än en kapsel åt gången. Den jämna fördelningen av doser längs tidsskalan säkerställer att koncentrationen av aktiva substanser i blodplasman bibehålls på rätt nivå.

Viktig information

Det fanns inga observationer som på ett tillförlitligt sätt bekräftar eller förnekar effekten av att ta Erogan-kapslar av kvinnor. Det finns ingen auktoritär rekommendation för användning av detta läkemedel för behandling av sexuell dysfunktion hos kvinnor.